Najnovšie recenzie zo sekcie Detské kuchynky
- Dobre navrhnutý produkt, vyzerá tak že dlhšie vydrží dobre skladatelný syn sa naň veľmi tešil, každý deň s ním hrá. Bola to dobrá voľba.
- Nenašiel som nevýhody
Syn má len 16 mesiacov ale veľa pri tej kuchynke trávi čas. Velmi si to oblúbil. Odporúčam pre každého, no lepšie ak si spolu zahráte. Syn s manželkou už mi navarili naň všeličo, oz žabacej (gumená žaba) polievky do vyprážanej lego s ľadovými kockami, čiže nemôžem sa sťažovať ;-)
Spokojnosť
- kvalitná hračka
- V pohode
Kuchynka je pekná,má veľa príslušenstva.Kupovala som ju pre dvojičky na narodeniny.
Škoda je len to že jeden dielík chýbal.Zbdali sme to po poskladaní kuchynky.Písala som aj email ale doteraz som nedostala odpoved.
Kuchynka ma krásne ružové farby, veľa príslušenstva s ktorým sa vie dieťa dlho zahrať. Jediná nevýhoda je zdobenie nálepkami (ale to má každá kuchynka)
pekne spracovaná , no ťažšia montáž.
- Krásna, presne ako na obrázku
- Kvalitný materiál, stabilná
- Dizajnový produkt
- Krásne farby, sme nadšené
S kuchynkou sa syn zahrá, je super
- pekná milá hračka pre malých kuchárov
- Nádherný dizajn
- Krásne farby presne ako na obrázku
- Veľmi pekný tovar. Odporúčam
- Pači sa mi drevene převedenie kuchyňský so zvukovými s světelnými efektní. Dufam , ze vnucik sa s Nou bude rad hrať.
- Zatial neviem žiadnu.
- Krásna, vkusná a funkčná kuchynka. Ľahká na zloženie. Je náročné nájsť estetickú a zároveň funkčnú kuchynku pre dieťa.
jednotlive diely prisli poskodene, poobijane, na prednom panely bola rozmazana farba, ktora nebola poriadne zaschnuta ked bol diel baleny. skoda, ze taka dobra kuchynka je tak nekvalitne prevedena
- Jednoznačne odporúčam
Zábava na dlhé dni . Super prepracovaná kuchynka
- Veľa príslušenstva
- Zvukové efekty
- Papierové dvere
- Krehké dosky
Keď si človek v názve kuchynky prečíta, že je drevená, tak dúfa, že ozaj bude celá drevená.
Namiesto toho dvierka sú z akéhosi lisovaného papiera či niečoho takého, čo nevydržalo ani 2 dni, keď sa malý syn o ne silnejšie oprel.
Osobne by som si už radšej priplatil za niečo trvácnejšie...
- Nekvalitne prepracovanie, nestabilná, poškodený zadný tapacir, na pohľadovych castiqch vidieť sroby, nie sú tam k nim krytky. Kuchynka tak vhodná 30€
- Vela doplnkov do kuchynky, ktore su sucastou
- Kvalitne prevedenie
- Krásna kuchynka
- Dobrá cena
- Ľahká montáž
- Klasika z Lidl
- Stále iná cena
- Nie vždy je dostupná v eshope
Výrobok je proste super. Cena sa počas roka mení. Ja som si ju tak priebežne sledovala. Kvalita je veľmi dobrá. Vďaka nožičkám je veľkosť nastaviteľná. Výrobok znesie aj viac detí naraz.
Zobrazujem 1 - 20 zo 438 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...22 Ďalšie »