Najnovšie recenzie zo sekcie Detské kuchynky
- Precízne spracované
- skrinka vydáva zvuky
- magentická tabuľka
pri doprave sa môžu jednotlivé časti poškodiť,poškriabať
Bola menšia ako som čakala
- Menšia kuchynka úplne vhodná pre cca 3 ročné dieťa. Zložiť kuchynku, šlo relatívne rýchlo podľa návodu.
Vyhodne
Smoby Kuchynka elektronická Tefal Studio 360° XXL Bubble mrkvová s magickým bublaním ľadom a cestoviny s mrkvou a 39 doplnkov
- Sada
Kupované v akcii detom na vianoce. Sme skontrolovali ale budú používať až na vianoce, zatiaľ som zabalila. Ale vyzera dobre som si ista ze si deti uziju vela zabavy (2roky + 1rok )
- Kvalitný materiál, skvelý návod na montáž všetko pekne zabalené
- Slabá kvalita dreva, štiepi sa už pri skladaní
vyzerá to byť dobré drevo,pekne namalované,ešte neni zošrobovaná,viac posúdiť ešte neviem,veľmi sa mi zatiaľ páči.
- Veľmi pekná a kvalitná kuchynka
Vysoká spokojnosť s komunikáciou aj s dodaním tovaru.
- zaberá miesta tak akurát
- materiál vyhovujúci
- komponenty pre deti zaujímavé
Kuchynka je pre dieťa super, naše sa s ňou hrá celé dni a rado k nej odbieha. Zakomponuje si ju do hier v priebehu dňa. Je to rozumná kúpa za rozumnú cenu, kvalita prevedenia tiež poteší.
- skvela kuchynka
Kraan a, super , odporucam
kuchynka v jednom kufríku vhodná aj na dovolenky
- Množstvo príslušenstva. Realistické zvuky spotrebičov.
- Dierka na trúbe by chceli pevnejší úchyt
Smoby kuchynka CookMaster Verte elektronická so zvukmi s ľadom opečenými potravinami a 36 doplnkami zelená
- vnučka je veľmi spokojná po rozložení sa vyhrajú viacej detí ľahká manipulácia a pritom stabilná kuchynka
- Zle sa otvárajú a zatvárajú dvierka na peci
- palacinkár je super aj brblajúca platnička
inak je perfektná
Super kuchynka moje dievcatko sa v nej max vyhraje.
- Produkt pre doručovanie nebol vo vnútri balíka dokonale zabalený, takže pri preprave balíka došlo k zlomeniu plastovej časti produktu, a to vodovodného kohútika na detskej kuchynke, čo sme však zistili až pri rozbaľovaní balíka s produktom ako darčeka po Vianociach.
- Pekná kuchynka pre malých kuchárom
- Veľa príslušenstva
- Celkovo pekný výzor
- Diely do seba úplne nesedeli
- Po zmontovani problém vymeniť baterky
Pekná kuchynka s ktorou deti strávia hodiny hrania :)
Zobrazujem 41 - 60 zo 438 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...22 Ďalšie »