Najnovšie recenzie zo sekcie Detské kuchynky
Aga4Kids KATY
Pridané: 15. apríla 2018
(naposledy upravené 15. apríla 2018)
Zakúpený v svet-trampolin.sk
- je moderna
- Bohate prislusenstvo
- Vela funkcii
- Rozne farebne prevedenia
- Magicky hrniec a zvukove efekty
- Dlha montaz
- Tazsie zatvaranie dvierok
- Zadny panel by mohol byt lepsie uchyteny
- S kuchynkou sme spokojný. Je z tých menších, čiže aj pre dieťa od 18mesiacov.
- maličká stabilná kuchynka pre najmenšie deti, ktorá nezaberie veľa miesta. Presne ako na foto.
- Velmi kvalitna kuchynka !!
pekna kuchynka, nie je velmi tazka, zaklad je drevo, ostatne lepenka (policky, ...), primerana cena, kupili by sme znovu
Veľmi pekna kuchynka. Dcerke sa pacila a stale sa s nou hraje. Ziadne poskodenia. Kvalitne zabalena. Zmontovana bola do hodiny.
Bol do bonus ku kuchyni...dcera bola velmi spokojna.
- Cena a kvalita
- Super perfektná kuchynka.
- Kvalitná drevená kuchynka
- Drevená kuchynka kvalitná
Je to priemerný výrobok, jedny dvierka nesadli,jednoducho nedoliehali, museli sme ich prerábať. Dva z troch kolíčkov, na ktorých visia varešky sa nám hneď zlomili. Aj keď suma nebola až taká vysoká, predsa by som prijala lepšiu kvalitu výrobku.
Je to ako ozajstná kuchyna, vyzerá super, odporucam kazdémo.
Aga4Kids Plastová HOME KITCHEN
Pridané: 27. decembra 2017
(naposledy upravené 27. decembra 2017)
Zakúpený v svet-trampolin.sk
- Veľmi dobrà cena,bohatè prìslušenstvo.
- Kvalita výrobku
Veľmi pekná a kvalitne vyhotovená kuchynka. Dostatočne vysoká, ľahko sa skladá podľa návodu. Príjemne ma ptekvapila sojou kvalitou.
- dizajnovo pekný kúsok
- niektoré otvory boli až príliš "predvrtané", skrutky prešmykovali, museli sme doriešiť lepidlom
- zavádzajúce informácie o výške pracovnej dosky, má len 52cm namiesto uvádzaných 62cm
Kuchynka je veľmi pekná ale som sklamaná zo závadzajúcich informácií k nej - je uvedené, že pracovná doska je vo výške 62cm, v skutočnosti je to o 10cm menej, čo je dosť výrazný rozdiel, má len 52cm.
Výška pracovnej dosky bolo hlavným kritériom pri výbere kuchynky, pretože moja dcéra patrí k vysokým deťom, takže som chcela, aby bola doska čo najvyššie, starostlivo som hľadala a vyberala, a tešila sa akú vysokú som našla.. Kuchynku dostane k 3 rokom, kúpili sme ju skôr a postavili až dnes, a kebyže viem že budeme takto oklamaní, tak ju určite vrátim.
- Malé mínus len zato že je tam málo zvukových efektov,inak cena vyhovuje kvalite
- rychly obchod
Edte sme ho nevybalili je to darcek od Jeziska
- LOacnejsie ako v kamennom obchode
Zobrazujem 301 - 320 zo 438 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...22 Ďalšie »