Najnovšie recenzie zo sekcie Detské kuchynky
- Musím povedať že kuchynka je nádherná, kvalitná a do detailov vypracovaná. Má krásne pastelové farby, je pevná a na milimeter všetko sedí. Sme veľmi spokojní že sme sa rozhodli že kúpu tejto kuchynky. Naša dcérka už nechce iné hračky - už sa len hrá s jej kuchynkou :-) Ďakujeme
- Super
pekne spracovaná drevená kuchynka
- Pekna
- Kvalitna
- Mensia ako sa zdala podla popisu
Smoby 311003 elektronicka kuchynka TEFAL STUDIO červeno-biela so sódovkou a opečenými potravinami zvuková + 27 doplnkov
Vnučka sa kuchynke veľmi potešila a od svojich narodením každý deň niečo "uvarí"
lebo sa nam pacil odporucila by som lebo je pekny aby bolo vsetko v poriadku
- test
wszystko ok
- Obsahuje aj zakladne riadiky drevene, co milo prekvapilo.
- Kvalitna, pevna konstrukcia.
Kuchynka je krasna, priestranna kvalita veľmi prekvapila. Prehladala som koli kuchynke cely internet a obavala som sa ci som dobre vybrala ale teda fakt odporucam za rozumnu cenu a nazivo je krajsia.
- Ako celok velmi pekne, funkcne a zabavne.
- Papierova zadna stena, ktora vypadava - treba prilepit. Velke odliatky su v poriadku, ale male (pribor, tanieriky, ..) su evidentne z foriem, ktore uz maju svoje za sebou. Za tie peniaze by mohli obcas obmenit formy.
Pekna a zabavna hracka pre dievcatka od 1.5 roka.
- Stabilná, kvalitné prevedená, cenovo výhodná aj s množstvom doplnkov
- Pekná drevená kuchynka
- Veľmi silné magnety na dvierkach, ktoré sa z tohto dôvodu ťažko otvárajú.
Smoby 311200 elektronická TEFAL FRENCH TOUCH tyrkysovo-zelená s ľadom kávovarom opečenými potravinami zvuková + 45 doplnkov
- na pohľad celkom pekné
- Čakal som od toho trochu viac,viac to zavadzia ako slúži
- Krasna
- Cakala som omnoho viac, prevedenie nie je vobec dotiahnute, zvuky su priemerne. Ziadne odkladacie priestory pre riadiky. Vnutro riesene pomocou kartona.
- So zakupenym tovarom sme velmi spokojni,hlavne nasa dcerka,kuchynka je kvalitna,stabilna,s mnozstvom prislusenstva,zvukove efekty su super. Kladne hodnotim aj rychle dodanie.
- Nadherna,kvalitni kuchynka!
- Krasnee farby jednoducho nadhernaaaa !!
- Nízka cena.
- Slabý čínsky plast.
Cena na úkor kvality!
- Na krabici pekná fotka.
- Je veľmi labilná, takže stačí malý dotyk a z kuchynky všetko padá, je veľmi malá tak pre deti 1,5 až 2,5 roka a vôbec nie ako uvádza predajca. Ani rúra sa nedá otvoriť bez toho aby sa s celou kuchynkou nehýbalo, opäť všetok riad z nej padá. proste celá na nič.
Kuchynku vôbec neodporúčam.
- kvalita a farby hračky
verná podoba s ozajstnou kuchyňou
Zobrazujem 341 - 360 zo 438 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...22 Ďalšie »