Najnovšie recenzie zo sekcie Detské kuchynky
- Je super farebne kombinácia
Všetko funguje na 1
- Nakolko je to darcek nie je rozbaleny. Vnucka rada sa hraje na kucharku, dufam urobim jej radost.
Podla obrazku je to velmi pekna kuchynka. Na vianoce sa dozvieme viac ked vnucka rozbali darcek.
- Pekna kuchynka na vzhlad
- Doplnky
- Je naozaj velmi mala,az taka mala,ze moja 1,5 rocna dcera pri nej klaci na kolenach
- Vyska pracovnej dosky max 30cm (malo)
Pekna kuchynka, mila, ale mala. Som sklamana. Aj moja chyba, ze som si viac nenastudovala o nej pred tym, nez som ju objednala. Inak nic. Zvuky fajn, doplnky fajn a aj vyzera pekne.
- Kuchynka je presne taká ako ponúka stránka na obrázku. Cena je výborná. Maximálna spokojnosť.
- Funkcie, ktore deti zaujmu (bublinkovanie, zvuky)
- Kvalitny plast
- Hoci kvalitny, stale je to len plast
- Mohlo by to byt trochu prepracovanejsie - vysvetlim nizsie
K tym detailom: Napriklad pumpicka na vodu je nezmysel. Doma tiez vodu nepumpujeme, ale otvorime kohutik a voda tecie. Male cerpadielko na 12V stoji 5 dolarov, to uz vyrobca mohol urobit poriadne – takto to posobi dojmom, ze za kazdu cenu chceli poskytnut dalsiu funkciu, ale jej vyhotovenie je prvoplanove. Deti nie su hlupe. Rovnako varic mohol mat aj nejake svetielka blikajuce, nielen zvuk, kedze evidentne ma pripominat plynovy horak. Zvuk mohli vydavat obidva horaky, nielen jeden. "Indukcna" varna doska sice bublinkuje ale druha polovica taktiez nerobi nic. Gril mohol aspon svietit alebo blikat, ked uz obsahuje obrazok rozzhaveneho dreveneho uhlia. Jeden spinac v rure a jeden v chladnicke, aby sa rozsvietilo osvetlenie pri otvoreni dveri, by vyrobcu takisto nezruinovali. Osobne by som si priplatil tych 30-40€, keby to ma vsetko a nemusim tieto funkcie dorabat (a riskovat odhalenie). Takze ideme majstrovat...
Odporucam, ale len so zazmurenymi ocami. Osobne by som kupil drevenu, ale dcerka videla viacero kuchyniek a chce tuto. Jej nazor je pre mna smerodajny.
Smoby Bon Apetit oranžová
Pridané: 9. októbra 2016
(naposledy upravené 9. októbra 2016)
Zakúpený v Slniečkovo
kúpili sme ju pre Našu vnučku a veríme ,že sa jej bude páčiť
Reakcia obchodu Slniečkovo
Ďakujeme krásne za nákup aj za recenziu na produkt.
som spokojna je to pekna kuchynka presne pre male dievcatko uplne staci ajcenovo vyhodna.
Maximálna spokojnosť.
Smoby 310900-5 set tyrkysovo-zelená kuchynka Cherry Kitchen so zvukmi a Écoiffier potraviny Bubble Cook
je to výborná hračka pre malé kuchárky
- krásna, farebná, kvalitná
- vystúpená platnčka je tam iba jedna, druhá je na nálepke. čakala som, že budú obe vystúpené. ale inak spokojnosť.
krásna, farebná, kvalitná
- Deti,dievčatá od 3-6 rokov si prídu na svoje.Slušné prevedenie,rozumná cena aj materiál,čo na obrázku to v krabici,
- Nič
Cena,materiál,vzhľad,ľahká montáž a obsluha.Pre dievčence,ktoré radi pomáhajú maminám v kuchyni paráda. Tím,ktorý váhajú môžem doporučiť.
Smoby 311005 elektronická TEFAL STUDIO XL fialovo-strieborná s jedálňou opečenými potravinami a chladničkou zvuková + 36 doplnkov 100 cm výšk
Veľmi pekná kuchynka. Odporúčam.
- Pekná kuchynka, dieťa je spokojné a to je dôležité
- Nie je veľmi elektrická, len buble keď sa niečo varí. Myslela som si že tam budú aj nejaké svetielka ale nič, len 2 rozdielne zvuky pri varení.
Spokojná
Aj pre staršie deti
- dobra cena vo vypredaji, velkostne vhodna aj pre dve deti, pekne farby, lahka montaz - poradila som si sama
- malickosti v prevedeni - mohli byt presnejsie a dali by sa aj krajsie, ale tak cena niekedy nepusti
odporucam, deti sa s nou radi hraju
KidKraft Kuchynka GRACIE
Pridané: 16. januára 2016
(naposledy upravené 16. januára 2016)
Zakúpený v Inlea.sk
- Krásna, prepracovana do detailov, vyzera ako skutocna kuchyna a aj spotrebice su ako originalne.
- Je dosť draha
Krasna, kvalitna a najviac sa podoba na skutocnu...
- Jednoduchá montáž
- super prevedenie
kuchynka je úžasná
tato kuchynka je nadherna :)
Smoby Kuchyňka French Touch modro-zelená elektronická
Pridané: 27. decembra 2015
(naposledy upravené 27. decembra 2015)
Zakúpený v MALL.SK
- Je velka,krasna,detom sa paci
- My sme za tu cenu cakali viac
- Všetko ako má byť,dcérka sa teší :-)
- Nič
Odporúčam
Zobrazujem 361 - 380 zo 438 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...22 Ďalšie »